Solidbox - vidensdrevne services i en brugerenlig boks

Anvendelighed

Frihed

Solidbox respekterer din frihed

Computeren i boksen er certificeret Åben hardware (Open Source Hardware) - som sikrer friheden til at inspicere hvordan den er bygget, og til at ændre eller genskabe (f.eks. hvis leverandøren ikke længere bygger den).

Styresystemet i boksen er Fri Software - som sikrer friheden til at inspicere hvordan den er bygget, og til at FIXME...

Privatliv

Du bevarer dine egne informationer - lokalt i boksen, eget af dig

Du kontrollerer dine informationer - hvornår og hvad du deler med hvem

Stabilitet

Solidbox er langtidsholdbar.

Hardware er produceret af Olimex, et firma med mere end 25 års erfaring med små computere bygget til kreative eksperimentarikere ("maker commuity"), og en af de første til at producere Open Source Hardware-certificerede computere.

Olimex kan producere deres OLinuXino kort praktisk talt "for evigt" - sådan at forstå at kun begrænset interesse er nødvendig for at holde en produktion igang.

Software er udelukkende fri, vedligeholdt som del af styresystemet Debian. Debian er formodentligt den største og mest gennemførte Fri Softare distribution med mere end 25 års erfaring. Den formulerede definitionen på "Fri Software" som senere blev kopieret og omdøbt til "Open Source".

Sikkerhed

Solidbox tilstræber at være tillidsfuldt - både [hardwareoshw, software, og drift

Computeren i boksen er certificeret Open Source Hardware som hjælper sikkerhedsanalytikere med at dobbeltchecke alle funktioner boksen tilbyder.